Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Οι τέσσερις λέξεις που θα ηχήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ονομάζομαι Ευθυμία (Έφη) Εφραιμίδου και είμαι δημόσιος υπάλληλος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Σέρρες, πόλη στην οποία ζω και εργάζομαι. Επίσης είμαι απόφοιτη του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής & Eπικοινωνιών (TEI Σερρών).

Μέσα από τη εργασία μου μετρώ σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της δημόσιας διοίκησης και έρχομαι καθημερινά σε επαφή με θέματα που απασχολούν τον ίδιο τον πολίτη. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφάσισα να συμμετέχω στις φετινές ευρωπαϊκές εκλογές του Ιουνίου ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον πολιτικό φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις».

Η πολιτική μου δράση με τον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα ξεκινά το 2015. Ωστόσο, όντας γεννημένη σε μια οικογένεια με ενεργό ρόλο στα κοινά αλλά και η φύση της δουλειάς μου αποτέλεσαν δύο σημαντικούς παράγοντες που με οδήγησαν να δραστηριοποιηθώ πολιτικά.

Ως γονιός και πολίτης της Ελλάδας, μιας χώρας που έθεσε τις βάσεις της Δημοκρατίας και ανέδειξε μέσα από την ιστορία της τη σημασία των εννοιών «Πολίτης» και «Πολιτεία», θεωρώ πως αποτελεί καθήκον να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τον δρόμο που χάραξαν οι πρόγονοί μας και να καλέσουμε και όλους τους Ευρωπαίους αδελφούς μας να λάβουν μέρος στη διαδρομή αυτή.

Σε μια εποχή που δεν ακούγεται η φωνή του πολίτη και χώρες βρίσκονται σε έντονο κοινωνικό αναβρασμό, δημιουργείται η ανάγκη για την αποκατάσταση του δημοκρατικού συστήματος αξιών και αρχών πάνω στο οποίο θα μπορέσει η Ευρώπη να στηρίξει τη μελλοντική της πορεία, ειδάλλως οι αναταραχές αυτές θα εντείνονται ολοένα και περισσότερο.

Η «Ελλήνων Συνέλευσις», σεβόμενη την ιστορία αυτού του τόπου, είναι έτοιμη και ικανή να εκπροσωπήσει επάξια την φωνή των Ελλήνων πολιτών και να επαναφέρει έννοιες τους παρελθόντος που συνθέτουν το αξιακό σύστημα της πραγματικής Δημοκρατίας.

Στις επερχόμενες εκλογές, ζητώ την ψήφο σας έτσι ώστε οι λέξεις Ελευθερία, Δίκαιο, Αλήθεια και Ισότητα να ηχήσουν δυνατά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διότι είναι αυτές που σηκώνουν στις «πλάτες» τους τις Πολιτείες και με τη δύναμή τους φωτίζουν τον λόγο και τη φωνή του Πολίτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου